LUSH - et vegetarisk selskap

Hos LUSH er vi en mangfoldig blanding av mennesker. Vi har folk med mange forskjellige overbevisninger, tro og livsstil. Vi er stolte over at en så varierende miks av mennesker kan komme sammen og jobbe mot et felles mål om å gjøre oss til det beste kosmetikkselskap som er mulig å oppnå. Utenom det målet er det ulike prioriteringer vi deler i større eller mindre grad. Vårt hovedprinsipp er å bekjempe dyreforsøk, og de fleste i selskapet samles bak den oppgaven. Utover det gjør vi kampanjer og samler inn penger for menneskerettighetssaker, miljø- og dyrevern - verdier som noen, men ikke alle, av våre kunder og ansatte deler.

Med kjøttetere, vegetarianere og veganere blant våre ansatte og kunder, ble det allerede i starten besluttet å drive selskapet med vegetariske prinsipper, ved hjelp av bare vegetariske ingredienser. Som vegetarisk selskap er vi villige til å bruke egg, honning, yoghurt og lanolin i våre produkter. I sann vegetarisk stil sikrer vi at eggene våre er økologiske og frittgående, at vår yoghurt kommer fra økologisk drift av kyr, og at vår lanolin kommer fra ullen på klippede sauer som lever godt, og ikke fra slakteriet. Vi vet likevel at dette ikke gir ro i sjelen til veganere.

Selv om vi har valgt å være et vegetarisk selskap, vil vi også sørge for at våre mange veganske venner ikke føler seg utelukket, så vi sikrer at en veldig høy andel av vårt produktsortiment ikke inneholder noen animalske produkter i det hele tatt. Vi sørger alltid for at det er et bredt utvalg i hele vårt sortiment, slik at veganere alltid finner noe for sitt behov. Dette har resultert i at mer enn halvparten av våre produkter er vegansk.

Vi er klar over at en shoppingtur for veganere kan bety ekstra timer med intens etikettlesing, så vi valgte å lisensiere våre produkter hos Vegan Society og bære deres logo på hvert vegansk produkt for å gjøre det enklere for deg som kunde. Dette betyr at vi er stolte av å være den ene butikken der veganere kan handle trygt og godt, og nyte opplevelsen uten å måtte bekymringe seg for skjulte ingredienser eller ubesvarte spørsmål.

Så, mens veganerne i vårt selskap foretrekker at alle Lush-produkter blir vegansk og vil fortsette å presse på for at vi skal få til det - vil selskapet likevel i overskuelig fremtid forbli på sin nåværende kurs som vegetarisk og bruke nøye utvalgte ingredienser som samsvarer med våre vegetariske følelser. Vi håper at vi kan tilby deg som veganer mange valg av produkter og at du bevarer tilliten til at de ikke er testet på dyr, hverken av oss eller noen av våre ingrediensleverandører. Videre respekterer vi din holdning, og vi håper at der hvor Lush sine verdier og dine egne verdier matcher, ​​at vi kan stå ved siden av hverandre og kjempe for en bedre fremtid for dyr, mennesker og planeten.

Hilary Jones, Lush Ethics Director