Ferske ansiktsmasker


Sendes rett hjem til deg fra produksjon! 
 
Få en strålende klar hud med våre ferske ansiktsmasker. De er laget her i Norge, og de inneholder frisk frukt, grønnsaker, plantesmør, leire og verdens fineste eteriske oljer. Hver ingrediens er spesielt valgt for sin gunstige effekt både på hud og humør.

De ferske ansiktsmaskene sendes til deg rett fra produksjon i Oslo så snart de er produsert. Dette for at du skal få dem så ferske som mulig. Maskene er holdbare i 3-4 uker i kjøleskap. 
 
Siden vi produserer dem en gang i uken, sendes de også en gang i uken, normalt tirsdag kveld.  Alle bestillinger mottatt før tirsdag kl. 11.00 vil komme med. En sjelden gang får vi ikke produsert en av maskene f. eks. fordi vi ikke får tak i de riktige råvarene. Din ordre blir da stående til neste uke med mindre du forteller oss at du vil ha en annen type maske eller ordren kansellert (vi vil da forsøke å kontakte deg).

Du behøver IKKE å legge maskene i en separat ordre, og frakten på maskene er tatt med i prisen.

NB! Om du legger inn en ordre på en fersk maske sammen med andre varer og velger Postoppkrav som betalingsmiddel, blir masken trukket fra på ordren/postoppkravsprisen.
 
 
Ferske ansiktsmasker kan ikke byttes eller returneres.