Under følger en kort forklaring av hvert av fraktalternativene våre. Vi anbefaler at du leser gjennom dem.

Sending før jul
For vanlige pakker bør du bestille før 15. desember om du skal være sikker på at pakken kommer fram til jul.
PS! For sikkerhets skyld lønner det seg selvsagt å være tidligst mulig ute uansett!  

Ferskemasker
De ferske ansiktsmaskene sendes til deg rett fra produksjon i Oslo så snart de er produsert og de sendes med Posten som A-post til deg.

Helthjem pakkedistribusjon
Standard frakt for ordrer under 750,-. Pakkene leveres enten direkte i postkassen din, eller til nærmeste hentested betjent av Postnord. Hvorvidt pakkene kommer i postkassen eller til hentested avhenger av pakkens størrelse og innhold, og adressen din. Når pakken er levert vil du motta en hentemelding per SMS og e-post. Vi tilbyr ikke garantert levering på døren / i postkassen. Levering er ca. 3-5 virkedager. For å sikre at pakkene leveres til sine rettmessige eiere, trenger vi å se legitimasjon når du kommer for å hente pakken. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden.
Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste hentested. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, dette er Helthjems regler. Om du ikke henter ut pakken blir du fakturert for fraktkostnadene, det vil bli sendt ut en faktura pr. epost til deg.

Helthjem (Postnord) med pakkesporing - minstepris kr 69,-
Uansett størrelse og vekt er maks fraktpris kr 179,-

Gratis frakt
Standard frakt for ordrer over 750,-. Betingelsene beskrevet i avsnittet om Helthjem pakkedistribusjon gjelder på samme måte for ordrer med gratis frakt.

Hent i butikk
Ordren pakkes i en pose og legges klar til henting i den aktuelle butikken. Når pakken er klar vil du motta hentemelding per SMS og e-post.

Det er mulig å velge "Hent i butikk" i en av våre butikker. Dette Lush i Bogstadveien 3-5, Oslo. Dersom ikke annet avtales vil pakken holdes i butikken i 1 uke fra bestilling. 
Det er ikke mulig å hente i andre Lushbutikker.

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker, uavhengig av årsak, vil vi kreve deg for betaling av omkostninger som oppstår rundt dette. Det er kostnader ved å skaffe varen, ekspedisjon hos Postnord og Helthjem, frakt og administrasjonsgebyr hos netthandelen.

Betaling
Kort, faktura og betalingsutsettelse gjennom Klarna.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 230,- .

Vi sender ikke til utlandet.