NB! Vi opplever for tiden stor pågang i nettbutikken som følge av pandemien og jobber på spreng for å levere varer til deg som kunde. Det samme gjelder for vår pakkedistributør Helthjem. Som følge av dette vil du dessverre oppleve forsinkelser i leveransen, og det vil normalt gå opp mot 7-10 virkedager før pakken kommer frem til deg.

Du vil også oppleve at varer er utsolgt som følge av dette, men vi jobber hardt for å få fylt på varelageret fortløpende. Produksjon og levering av varer fra Lush Cosmetics i England er redusert og det er forventet midlertidig stans over flere uker pga. pandemien. Dette er helt utenfor vår kontroll og det vil selvfølgelig påvirke vareflyten vår.

Vi beklager dette, men håper på forståelse i en vanskelig situasjon! Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal ha en god handleopplevelse og oppleve god kundeservice i en tid som er vanskelig for oss alle. Takk for din tålmodighet og samarbeidsvilje!

 


 

Åpningstider i nettbutikken:

Alle ordrer og henvendelser blir behandlet innenfor et gitt tidspunkt hver dag. Våre åpningstider er mandag- fredag, mellom kl. 08.00 - 16.00.
På helg holder vi stengt.

Påsken 2020: Nettbutikken holder stengt alle dager i påsken, inklusive påskeaften. Du kan handle som normalt, men ingen ordrer blir behandlet før etter påske. Vi svarer heller ikke på henvendelser under denne perioden.

Under følger en kort forklaring av hvert av fraktalternativene våre. Vi anbefaler at du leser gjennom dem før bestilling.

Ferske masker
Som følge av pandemien har vi sett oss nødt til midlertidig å stanse produksjonen av ferske ansiktsmasker. Vi beklager dette, men lover å komme sterkt tilbake!

Vår fraktleverandør Helthjem
Pakkene leveres enten direkte i postkasse/på dørmatte, eller til nærmeste utleveringssted betjent av Postnord.

Ved henting av pakke på utleveringssted krever vi legitimasjon av deg når du kommer for å hente ut pakken, dette for å sikre at pakken utleveres til rettmessig eier. Husk derfor å ta med gyldig ID sammen med hentekoden. 
Du har to ukers frist til å hente ut pakken din på nærmeste hentested. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss og du vil bli fakturert for fraktkostnadene, som sendes ut som faktura pr. epost til deg.

Hvorvidt pakken kommer i postkasse/på dørmatte eller til hentested, avhenger av pakkens størrelse og innhold, samt adresse. Vi tilbyr ikke garantert levering i postkasse/på dørmatte.
Levering er ca. 1-4 virkedager. 

Når pakken er levert vil du motta en hentemelding per SMS og e-post.

Helthjem med pakkesporing koster kr. 49,-

Gratis frakt
Vi tilbyr gratis frakt for ordre over kr. 750,-. Betingelsene beskrevet i avsnittet om Helthjem pakkedistribusjon gjelder på samme måte for ordrer med gratis frakt.

Hent i butikk
Det er mulig å velge "Hent i butikk" i en av våre butikker. Dette gjelder for Lush i Bogstadveien 3-5, Oslo. Dersom ikke annet avtales vil pakken holdes i butikken i 1 uke fra bestilling. Ordren pakkes i en pose og settes klar til henting i den aktuelle butikken. Når pakken er klar vil du motta hentemelding per SMS og e-post.

Det er per i dag ikke mulig å hente i andre Lush-butikker.

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker, uansett årsak, vil vi kreve deg for omkostninger som oppstår rundt dette. Dette gjelder kostnader ved å skaffe varen, ekspedisjon hos Postnord og Helthjem, samt frakt og administrasjonsgebyr hos netthandelen. Du vil bli belastet med et gebyr på kr. 300,-.

Betaling
Kort, faktura og betalingsutsettelse gjennom Klarna. Vi tilbyr også betaling via Vipps.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. På grunn av dette blir hver bestilling belastet med dette gebyret som per i dag er kr. 230,- .

Vi sender ikke til utlandet.