LEVERING FØR JUL

Postnord har stor pågang for tiden og det ser ut til at de har fått problemer med å nå lovet levering før jul. Dette er dessverre utenfor vår kontroll og beklager så mye om dette skulle skape problemer for våre kunder.


For vanlige SERVICEPAKKER bør du følge Postens råd og bestille før 15. desember om du skal være sikker på at pakken kommer fram til jul.

Netthandelen ligger i Trondheim på postnummer 7011. Se i Postens tabell og sjekk absolutt siste frist for å sende pakker til ditt postnummer.

PS! For sikkerhets skyld lønner det seg selvsagt å være tidligst mulig ute uansett! Du kan ikke bestille hurtiglevering med postoppkrav.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fraktpriser:
 
Ferske ansiktsmasker må forskuddsbetales via Klarna og de sendes som A-post til deg.
 
Helthjem (PostNord) med pakkesporing - minstepris kr 79,-
Uansett størrelse og vekt er maks fraktpris kr 159,-
Gratis frakt for ordre over kr. 500,-
 
Uavhentet postoppkrav
Dersom du unnlater å hente pakken på hentested vil du motta en faktura med gebyr på kr 450,-
for uavhentet forsendelse, dette for å dekke våre fraktkostnader tur /retur, og for våre lagerhåndteringskostnader.
 
Levering:
 
Normalt har du varene på nærmeste hentested en uke fra vi har mottatt din bestilling. Hentestedet gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste hentested. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, dette er Helthjems regler. Om du ikke henter ut pakken blir du fakturert for fraktkostnadene, det vil bli sendt ut en faktura pr. epost til deg.
 
Betaling:
 
Visa, faktura eller postoppkrav gjennom Klarna. NB! Vi sender ikke ordrer under kr 350,- i oppkrav.
 
Kunder på Svalbard: 

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 156,- .
 
Vi sender ikke til utlandet.