LEVERING FØR JUL

For vanlige SERVICEPAKKER bør du følge Postens råd og bestille før 16. desember om du skal være sikker på at pakken kommer fram til jul.

Husk at om du velger bankoverføring tar det litt lenger tid før vi får sendt pakken din. Bestiller du på en fredag etter bankenes stengetid kan det skje at vi ikke får melding om at du har betalt inn før tirsdag/onsdag uken etter, slik at bankoverføring bør ikke velges tett opp til Postens frist om du gjerne vil ha pakken til jul.

Netthandelen ligger i Trondheim på postnummer 7011. Se i Postens tabell og sjekk absolutt siste frist for å sende pakker til ditt postnummer.


PS! For sikkerhets skyld lønner det seg selvsagt å være tidligst mulig ute uansett! Du kan ikke bestille hurtiglevering med postoppkrav.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fraktpriser:
 
Ferske ansiktsmasker må forskuddsbetales (til konto nr 4035.18.14456 eller Visa)
og de sendes gratis som A-post til deg.
Klimanøytral servicepakke med pakkesporing - minstepris kr 69,-
Uansett størrelse og vekt er max fraktpris kr 159,-
Gratis frakt for ordre over kr. 500,-

Postoppkrav med pakkesporing og SMS-varsling kr 79,- i tillegg. (kun ordrer over kr 350,-)
 
Uavhentet postoppkrav
Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret vil du motta en faktura med gebyr på kr 450,-
for uavhentet forsendelse, dette for å dekke våre fraktkostnader tur /retur, og for våre lagerhåndteringskostnader.
 
Levering:
 
Normalt har du varene på postkontoret en uke fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss, dette er Postens regler. Om du ikke henter ut pakken blir du fakturert for fraktkostnadene, det vil bli sendt ut en faktura pr. epost til deg.
 
Betaling:
 
Visa, forskuddsbetaling eller postoppkrav. NB! Vi sender ikke ordrer under kr 350,- i oppkrav.
 
Husk at om du velger forskuddsbetaling så tar det oftest litt lenger tid før vi får sendt pakken. Bestiller du på en fredag etter bankenes stengetid kan det skje at vi ikke får melding om at du har betalt før tirsdag/onsdag uken etter.
 
Kunder på Svalbard: 

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 156,- .
 
Vi sender ikke til utlandet.