Rettferdig handel

Om SLushfondet 

Vi legger ned masse tid og kjærlighet når vi utvikler og produserer produktene våre. Det er derfor veldig viktig for oss å finne råvareleverandører som gjør det samme!

Vi vil vite hvor ingrediensene kommer fra og hvordan de har blitt dyrket og behandlet. Vårt innkjøpsteam reiser verden rundt og besøker personlig våre leverandører for å spore opp ingrediensene, møte de som dyrker dem og de som foredler dem. Dette er for å forsikre oss om at de tar vare på miljøet og har rettferdige vilkår for de som arbeider for dem.

Vi mener gårdene der vi kjøper råvarer skal ha en positiv innvirkning på de samfunnene de arbeider i. Å samarbeide og handle med småskalaprodusenter gir oss mulighet til å utvikle nære relasjoner til fantastiske mennesker over hele verden. Mennesker som er med på å skape positiv forandring.

Filmen under er fra Zambia, og du får møte Gabbi, Richard og Sophie fra vårt innkjøpsteam, da de besøkte Kabompo nordvest i Zambia. De reiste hit for å møte birøkterne som produserer vår bærekraftige honning. Vi bruker den blant annet i Fairly Traded Honey sjampo.