Hva er Charity Pot?

Hva er Charity Pot?

Charity Pot er en mykgjørende lotion med aloe vera, fairtrade olivenolje og kakaosmør fra et colombiansk fredskooperativ. Men Charity Pot gjør mer enn bare godt for kroppen. Hver gang du kjøper en krukke, gjør du en veldedig innsats.

Hvordan fungerer det?

Du får en herlig mykgjørende bodylotion, mens 100% av prisen (minus moms) gis til norske grasrotorganisasjoner som aktivt jobber for en positiv endring innenfor miljøvern, dyrevelferd eller menneskerettigheter. Organisasjonene, gruppene og prosjektene som mottar tilskuddene driver en virksomhet som er i tråd med våre etiske verdier og velges gjennom en valgt Charity Pot-gruppe.

Hvorfor er Charity Pot nødvendig?

Lush ønsker å ta vare på dem som skaper forandring. De som kjemper for i morgen, og som vil være bedre enn i går. De som vil komme til bunns i grunnleggende problemer og viktig arbeid som noen ganger glemmes, eller som forsvinner til fordel for store katastrofer eller nødsituasjoner. På grasrotnivå kan små summer utgjøre en stor forskjell, og det er grunnen til at Charity Pot støtter virksomheter som aktivt arbeider for å forbedre menneskers, dyrs eller planetens langvarige levetid.


Charity Pot selges nå i 37 forskjellige land, og har siden lanseringen i 2007 og frem til 2020 samlet inn over 640 millioner kroner for grupper som jobber for bedre dyrevelferd, menneskerettigheter og miljøvern. Hvert land gir bort midler til lokale grasrotgrupper som søker om støtte, og i Norge har vi donert ca. 200 000 NOK i året siden vi startet opp med Charity Pot i 2009.

Men Charity Pot har flere fantastiske sider ved seg. Krukken er laget av resirkulert plast og er en del av Lush’ eget bærekraftige resirkuleringssystem. I tillegg er Charity Pot full av fordelaktige ingredienser for huden fra bærekraftige kilder over hele verden, som aloe vera dyrket ved hjelp av permakultur og fairtrade olivenolje, kakaosmør og sheasmør.

Charity Pot er en hjertevarm krem og givende på så mange måter!

Charity Pot Coin