Vår miljøpolicy

INNPAKNING GIR UNØDVENDIG MYE AVFALL 

Når vi designer et produkt er vårt fokus å unngå emballasje. Vi bruker så lite emballasje i butikkene som mulig og gir deg muligheten til å være "helt naken" (vi snakker da om produktene våre, ikke om oss selv!). Omtrent halvparten av produktene våre kan du ta med hjem uten emballasje. På det globale planet sparer vi miljøet for cirka 6 millioner plastflasker kun fra vårt salg av sjampobarer.

Når innpakning er uunngåelig foretrekker vi å bruke resirkulerte materialer. Om vi går ut fra vekt er 90% av all vår emballasje resirkulert og vi arbeider også med de resterende 10 prosentene. Vi liker også at emballasjen vår kan bli gjenbrukt, resirkulert eller kompostert når den ender sitt liv, og vi strekker oss mot at 100% av emballasjen vår skal være resirkulerbar eller komposterbar.

Det er ikke alle steder du kan resirkulere våre sorte potter (selv om de består av et rent og ikke-giftig materiale) og vi bruker ressurser for at du skal kunne levere dem hos oss og få en fersk ansiktsmaske for bryderiet når du leverer inn 5 brukte sorte potter hos oss. De sorte pottene blir resirkulert eller brukt til andre ting.

Vi ser også på muligheter for å bruke andre materialer, også å kunne bruke refills for å øke mengden av gjenbrukbar emballasje som er brukt under transport mellom fabrikkene våre og butikkene.

RÅVARER